Powered by Invision Power Board

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Servers, Server(default) is dead

Servers
 
Total Votes: 0
Guests cannot vote 
modo62
Jun 12 2011, 11:25
+Quote Post





Group: Members
Posts: 1
Joined: 12-June 11



Computer configuration:
eMule Plus version:
Using proxy: Don't know
Firewall: Don't know
CPU:
Memory:
Operating System:
Updated drivers
for network and video:
Don't know

DonkeyServer No6 (62.241.53.4:4242) appears to be dead.
Can't connect to any (default) server.
How I can solve this?
Any ideas?

Just installed eMule. No-one (6+2)server is working.
Why they're here?
Updates also failed.From (default):
http://corpo.free.fr/server.met
http://ocbmaurice.no-ip.org/pl/slist.pl/se...server-good.met
Can You give me, please, some URL to download server list.
Thank You.

This post has been edited by Aw3: Jun 16 2011, 02:41
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #1
gagar
Jun 13 2011, 07:02
+Quote Post





Group: Members
Posts: 10
Joined: 2-June 11



You may use http://peerates.net/servers.php . Peerates provides a great deal of interesting information about the ed2k network so you may want to visit their website too.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #2
glaskrug
Jun 13 2011, 20:44
+Quote Post





Group: Betatesters
Posts: 157
Joined: 11-September 05



One weird thing I noticed recently is that eDonkey server No.2 [212.63.206.35:4242] (which I've been using for years now) seems to have stopped answering my search queries.

I can connect and do get sources for downloading files, but once I start a (global) search, there's no search progress bar and no results (and the search never ends, I have to click Cancel).

Can anybody confirm?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #3
gagar
Jun 15 2011, 14:59
+Quote Post





Group: Members
Posts: 10
Joined: 2-June 11



Just connected to it with aMule and tried a local and a global search and got the same result as you. This is also confirmed by Peerates which classifies it as a fake, no source server (more information on other servers here).

Looks like you'll have to switch to a fully functional server.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #4
glaskrug
Jun 15 2011, 17:35
+Quote Post





Group: Betatesters
Posts: 157
Joined: 11-September 05



Thank you for confirming!

Very strange, as this server is the one with by far the most users, and IIRC it used to be one of the most stable and reliable servers for years...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #5
Aw3
Jun 16 2011, 02:38
+Quote Post





Group: Admins
Posts: 7320
Joined: 8-December 03



QUOTE(glaskrug @ Jun 13 2011, 20:44)
I can connect and do get sources for downloading files, but once I start a (global) search, there's no search progress bar and no results (and the search never ends, I have to click Cancel).

Can anybody confirm?
I have the same. The fact that the search cannot finish (to continue with remote requests) is our issue. I guess, the code is written in a way that the server you're connected to should always reply, but it doesn't... timeout processing is missing.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #6
metatech
Sep 19 2011, 18:57
+Quote Post





Group: Members
Posts: 1
Joined: 19-September 11



QUOTE(glaskrug @ Jun 13 2011, 21:44)
I can connect and do get sources for downloading files, but once I start a (global) search, there's no search progress bar and no results (and the search never ends, I have to click Cancel).

*



Hello,
Can you try configuring the TCP MTU to 1400 on your network card ?
I had the same problem as you and that fixed it.
metatech
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Post #7

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2014 - 08:33